UN ALT „HARTIST”


Muncesc, tulai, Doamne, ca minerul. Adica „in sut” (sau in suturi). Dar nu asta e important. Important este ca mai arunc cate un ochi si pe blog, daca tot n-am vreme sa arunc cu vorbe. Ca, vedeti voi, si vorbele astea trebuie aruncate cu talc si chef…altfel se duc… baldabac, ca piatra in apa. Zic asta pentru ca m-am gandit sa va prezint un text magnific, primit recent pe mail: de la un impresar care asteapta, probabil, cu sufletul la gura sa-l sun si sa ii pun „hartistul” pe scena. Si, sigur, de ce nu, sa il ingrop in euro. Ca si la postul cu „vedeta” autohtona, am sters anumite pasaje din mail-ul respectiv, ca sa nu va dati seama despre cine e vorba, ca nu asta e scopul, sa facem omu’ de rusine. Deci, sa inceapa lectura:

x cu numele sau real x lanseaza in perioada urmatoare un nou single acum la inceput de vara. Alegand un titlu destul de indraznet si anume „x” artistul a dat spre ascultare un teaser ce il puteti asculta aici. Piesa este orchestrata de Dj x, iar textul si muzica de x, membru component al trupei x. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu are toate atuurile pentru a alcatui in show live de exceptie si de a tine publicul in picioare. In prezent x este MC rezident in clubul x din Bucuresti, fiind totodata considerat unul dintre cei mai buni din capitala si de ce nu si din tara. Piesa anterioara lansata anul trecut intitulata „x” compusa de x si x a fost bine primita de public si s-a bucurat de succes. Pentru a-si improspata cariera, odata cu acest nou single artistul anunta semnarea unui contract de management cu echipa „x”, unde il are ca si manager pe domnul x. Pana una alta va lasam sa ascultati teaserul piesei x:

„Io” am inteles ca artistul asta are multe piese compuse de niste domni, tine publicul in picioare si, ca sa-si improspateze cariera, a facut un contract cu domnu’ hastalalt care mi-a trimis mie mail-ul frumos. Pana una-alta, ne da voie sa ascultam un teaser.

Magnific, voi realizati?! Sa moara tot „shoubizul” da’ ciuda!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

AM REVENIT!

27 aprilie 2007

DE VAZUT

1 august 2009

LOVE STORY ON-LINE

22 ianuarie 2011

PPx