ASA „KUMM” IMI PLACE


Am, in ultima vreme, o stare de bine atat de profunda incat mi-e si teama sa vorbesc despre ea ca nu cumva sa se termine. Asa ca nu vorbesc despre starea mea dar vorbesc de lucrurile care contribuie la acest “modjo”: evenimentele carora le dau o mana de ajutor, mica si firava dar care conteaza (zic eu in mintea mea). Am zis déjà de concertul Celelalte Cuvinte din 4 noiembrie 2011, zic si de Kumm, concert in data de 5 noiembrie 2011. Doua concerte la care e musai sa semnez condica, nu de alta dar simt eu ca e…de bine si poate fi si mai bine. Adica, nu stiu, m-am mai inselat eu in viata mea, de 2-3, maxim 400 de ori dar acum nu cred ca e cazul.

Concertul Kumm (face parte din turneul „Where Do Broken Hearts Go?”) se petrece sambata, in 5 noiembrie, anul curent, in Oradea, la Moszkva Café, undeva in jurul orei 21.00 iar “beletul” va afecteaza bugetul cu fix 15 lei noi. Eu nu vreau sa va zic oaresice chestiuni legate de trupa asta dat fiind faptul ca nu ii cunosc foarte bine si nici la muzica nu ma dau mare expert dar, in urechile mele aproape surde dupa un deceniu de radio, muzica lor suna bine si vreau sa ma conving live de asta. Asa ca…la concert, birjar!

Iar la finalul post-ului meu extrem de elaborat, pentru cei care vor sa ii cunoasca un pic mai bine pe baietii acestia, va dau uneltele online: facebook, twitter si site oficial.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

PPx