FM4 FREQUENCY 2013


E aproape sfarsit de iunie, e vremea sa va planificati un concediu sau macar un weekend prelungit. E o idee buna sa combinati concediul cu un festival, mai ales daca sunteti genul de calatori / pasionati de evenimente si nu va place sa va plictisiti pe o plaja super incalzita din Grecia. Am pentru voi o propunere, mai ales daca sunteti din zona de vest a Romaniei si vreti si altceva de la Austria decat shopping la SCS Viena.

Intre 15-17 august 2013, la Green Park, in St. Polten, (aproape de Viena) se desfasoara FM4 Frequency Festival. Festivalul are 7 scene (2 principale), day park si night park, peste 100 de trupe  si artisti si se afla la editia a XIII-a. Anul acesta, pe line-up gasiti Die Toten Hosen, System of a Down, Nick Cave and The Bad Seeds, Tenacious D, Empire of the Sun, Franz Ferdinand, Of Monsters and Men, Skunk Anansie si muuuulti altii. Line-up complet aici.

Va puteti lua bilete de aici, au preturi cuprinse intre 139 Euro – 289 Euro (in functie de tipul de bilet, camping, VIP, caravan, etc).

Ii gasiti pe Facebook, Twitter sau Youtube.

Eu am fost la ultimele doua editii si nu am plecat dezamagit de acolo si, probabil, merg si anul acesta. Vedeti poze, filmulete si ce am scris despre editia din 2012 aici si despre editia din 2011 aici, aici si aici.  Au cel mai curat si placut sunet pe care l-am auzit vreodata la un concert open-air (V-Dosc si K1 de la L-acoustics) si sunt bine organizati (deh, ca toti austriecii) desi au de distrat si de supravegheat cam 140000 de oameni in 3-4 zile de festival.

Daca va intereseaza mai multe informatii imi puteti trimite un mail si incerc sa va raspund. Poate ma mobilizez saptamana asta si va zic si ce puteti face prin zona, pe Valea Dunarii, Wachau, la Stein-Krems, Melk si altele.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx